Ευεξία

Καθώς πλησιάζει το πλοίο της γραμμής στη Ζάκυνθο, κοιτάζεις και δεν χορταίνεις να βλέπεις.

Αρχικά βλέπεις τα δελφίνια να ακολουθούν το καράβι παίζοντας ξέγνοιαστα ολόγυρά σου.

Αμέσως μετά ξεπροβάλουν αμμουδερές παραλίες σαν λευκή δαντέλα γύρω από το νησί. Καταπράσινοι λόφοι και καμπαναριά ενετικής αρχιτεκτονικής ορθώνονται μπροστά σου και σε καλωσορίζουν στον Ελληνικό εξωτικό, φωτεινό παράδεισο της Ζακύνθου.
Κοιτάζοντας προς την αριστερή νότια πλευρά του νησιού θα ξεχωρίσεις το Mirabelle Hotel. Το όνομά του απόλυτα ταιριαστό στην ταυτότητά του. Αν μεταφράσεις το Mirabelle στα γαλλικά ξεχωρίζεις κίτρινα σπιτάκια μέσα στο πράσινο της φύσης και σου θυμίζουν το δέντρο μιας κίτρινης μικρής δαμασκηνιάς. Αν το μεταφράσεις στα ιταλικά βλέπεις την ωραία θέα που έχει. Εμείς πάντως στο Mirabelle Hotel τα συνδυάζουμε όλα αρμονικά. Ζούμε μέσα στη φύση, έχουμε την ελευθερία της εικόνας της θάλασσας, αντλούμε ενέργεια και ευεξία από καλή ζωή και υγιεινή διατροφή.
Οι επισκέπτες μας νιώθουν άνετα στην επαφή τους με το προσωπικό μας, που τους υποδέχεται με αυθεντική ευγένεια. Είναι έμπειρο και λειτουργεί σαν «οικογένεια οικοδεσποτών», που φροντίζει τον κάθε επισκέπτη μας ξεχωριστά όπως άλλωστε ταιριάζει στα πλαίσια της φιλοξενίας στο φιλικό χωριό μας.

Προσφέρουμε το κατάλληλο «ελληνικό σπίτι –δωμάτιο» το οποίο είναι καθαρό, άνετο, ασφαλές.


Η φιλοσοφία μας είναι ότι για τις διακοπές δίπλα στη θάλασσα απαραίτητο είναι ένα μίνιμαλ δωμάτιο και καλύτερο αυτό με τα γνήσια ελληνικά στοιχεία.

Κατά τη διάρκεια του πλούσιου ελληνικού πρωινού, το προσωπικό υποδέχεται πάντα τους επισκέπτες με μια εγκάρδια «Καλημέρα» και ένα ζεστό χαμόγελο, ως συνέχεια της φιλοσοφίας μας, ότι η καλοζωία και η μακροζωία ξεκινούν από θετική ενέργεια που εκπέμπει τόσο το γύρω περιβάλλον μας, το ποιοτικό φαγητό, όσο και οι άνθρωποί μας που ενδιαφέρονται με διακριτικότητα και καλοσύνη.

Δενόμαστε μαζί με τους επισκέπτες μας σε ανθρώπινο επίπεδο αλλά ταυτόχρονα χαιρόμαστε και δεχόμαστε την αγάπη και την εκτίμηση των φιλοξενούμενών μας γιατί με τις υπηρεσίες μας και τη προσωπική εξυπηρέτηση, καταφέρνουμε να περνάνε καλά και να μας ξανά επισκεφθούν- εμπιστευθούν στο μέλλον.


Στην μικρή κοινότητά μας οι επισκέπτες όλων των ηλικιών είναι χαρούμενοι.

Μένουν και χαλαρώνουν σε άνετα δωμάτια ανάλογα με τις ανάγκες τους, αφού προσφέρουμε κλίνη και διευκολύνσεις ακόμα και για βρέφη, νιώθουν οικία σαν το σπίτι τους, νιώθουν ασφάλεια και φιλικά στο ελεγχόμενο χώρο του ξενοδοχείου, έχουν  γείτονες, κάνουν γνωριμίες μεταξύ τους, ανταλλάσουν πληροφορίες από τις καθημερινές εξορμήσεις τους, πηγαίνουν στην κοντινή ρηχή παραλία για μπάνιο, για διασκέδαση και ποιοτικό οικονομικό φαγητό που μπορούν να βρουν για όλες τις επιθυμίες και ηλικίες.

Οι επισκέπτες μας βρίσκονται μεταξύ τους και διασκεδάζουν τόσο στην φιλική για όλους πισίνα μας με διακριτική ευχάριστη μουσική και κάποιο καφέ, ποτό και σνακ, κάνουν χρήση του wi-fi, βλέπουν τηλεόραση ή παίζουν μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, τάβλι, χαρτιά, επιτραπέζια παιχνίδια ή και διαβάζουν βιβλία από την βιβλιοθήκη μας.

Η χρήση της Σάουνας προσφέρει ανανέωση, χαλάρωση και υγεία.


Ο θαυμάσιος κήπος με την πλούσια βλάστηση είναι ιδανικός για όσους επιθυμούν να ξεκουραστούν και να διαλογιστούν βλέποντας τροπικά και μεσογειακά φυτά και δέντρα.

Οι πελάτες νιώθουν άνετα στο Mirabelle Hotel, ένα φιλικό ξενοδοχείο προς τα ποδήλατα που παρέχει δωρεάν οικολογικά ηλεκτρικά ποδήλατα σε απευθείας κρατήσεις που γίνονται στη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου μέσω συγκεκριμένων πακέτων ή με ημερήσια ενοικίαση σε πολύ οικονομικές τιμές.

Το βράδυ θα φτάσει στο μπαλκόνι τους η μεθυστική μυρωδιά από τα μοναδικά μπουγαρίνια (τοπική ποικιλία νυχτολούλουδου της Ζακύνθου) και θα ακούγονται τριζόνια να τραγουδούν, ενώ την ημέρα τη σκυτάλη παίρνουν τα πουλάκια και τα τζιτζίκια που επισκέπτονται ολόγυρα τις ροδακινιές, βερικοκιές, δαμασκηνιές και το λωτό μας.  Το βράδυ ξέρουν ότι θα μπορούν να κοιμηθούν χωρίς το φόβο ενόχλησης από ξέφρενα πάρτι.
Ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν στο προσωπικό για να πάρουν βοήθεια σε πιθανό πρόβλημά τους.